söndag 12 juni 2016

Vilken dag...

Gårdagen avslutades i Örling. Grill, rosé och plump. Underbart! 
Patrik åkte hem lite tidigare med kidsen då de var trötta & han skulle upp inatt och jobba. Jag, Nilla, Alex och Mami spelade en vända plump. Många skratt blev det under kvällen. 
Jag älskar vårt stora kollektiv. Haha, Nilla m. familj är liksom en del av min familj också. Inga konstigheter bara massa kärlek ❤️ 

Idag slöade jag & kidsen i soffan hela f.m medan Patrik jobbade. 


När han kom hem åkte vi till Sikfors. Idag stod Slalombacken på schemat. 
Jag, Patrik, Nilla & Alex stampade iväg, glada i hågen. Underbart väder och underbart sällskap. Då går det mesta lätt. I huvudet hade jag redan bestämt mig för att köra lite backintervaller på vägen upp. Det finns två lite brantare partier och dessa skulle jag alltså rutcha uppför hade jag bestämt. En lite kortare och en längre samt brantare variant. Backen upp är utan dessa partier känns i benen vill jag lova. Speciellt med tanke på gårdagens löptur, men skam den som ger sig! 
JAG SPANG UPPFÖR BÅDA BACKARNA! 
Precis enligt planen...men det kändes vill jag lova. Hela kroppen skrek: Det gåååååår inte men hjärnan fick inte en chans att ge benen löfte om att stanna! Så jäkla underbart! 
När jag kom upp var jag tvungen att njuta av vyn samtidigt som jag hämtade andan. Underbart där uppe ju! 
Resten av vägen hemåt promenerade vi men några backintervaller till fixade jag allt ihop. Älskar den där spykänslan alltså.
Måste ge Patrik massa cred. Han var suverän, där finns allt lite pannben också!




När vi kom hem följde Nilla & Emanuel med till Hammarn. Jag hade lovat mina kids en cykeltur och de ville haka på. Skönt för benen att få mjukas upp lite med cykling. Ungarna glada och likaså mina ben. Emil trampade på bra för och vara minst i gänget. Han fullkomligt älskar att cykla. Elvin fick åka cykelkorg. Haha! 





Imorgon är det åter igen en ny vecka med nya utmaningar. 
Jag kan säga som så, att inatt somnar jag med ett leende på läpparna. Ett leende av tacksamhet och massa kärlek till alla fina jag har omkring mig. Alla borde verkligen stanna upp oftare och insupa livet. Livet pågår hela tiden, det finns ingen pausknapp och absolut ingen rewind. LEV här och nu, varje minut ❤️ 

Godnatt ❤️








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar