lördag 14 maj 2016

Godmorgon Världen! 

Häromdagen hade vi nästintill högsommar och nu har vi vinter igen. Det är minst sagt växlande väder här i Sverige. Jag är dock inte den som klagar nämnvärt på vädret. Anser att det är ganska onödigt, det är ju liksom inget vi kan påverka. 

Igår åkte Emil till Emanuel för övernattning och då skulle minsann de två andra också sova borta så Engla ringde mormor. Alltså blev vi barnutan. Cornelis fick stå för våran middag. Yammi!!! 

Älskar och hänga med Patrik på tu man hand. Vi har alltid så sjukt mycket kul att prata om. Minnen från förr, saker vi gått igenom, nutiden & framtiden. Det finns massa framtidsplaner...wiiiiiie! ❤️ Tiden får utvisa vilka som går i lås och inte. Allt har en mening, så vad som än må hända så blir det rätt för oss. 

Idag är Patrik i Sikfors och betar av pappershögarna, Emil är kvar hos Emanuel, Engla, jag & Elvin myser i soffan. Finns inge bättre än att snosa, gosa, pussa och krama på dessa fina ungar. Saknar Emil massor men han får sin beskärda del när han kommer hem sen. 

Ha en fin Lördag allesammans ❤️




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar