torsdag 9 april 2015

I godan ro styrde jag bilen mot Hällefors...

Jag bestämde mig för att åka till ICA en snabbis för att köpa proviva till Emil eftersom magen kan bli lite uppochner av penicillinet...när jag kör ut på riksen ser jag att det sitter en person och vinkar åt mig från en vit servicebuss och jag reagerade inte så mycket på det faktiskt. Jag hade fullt sjå med Carina i luren men när jag kom till brandstationen slog det mig att allt kändes så bekant. Samtidigt ringde Patrik men jag hade ju inte tid att svara eftersom jag pratade med Carina, men när vi lagt på ringde jag upp och ville höra vad han ville...svaret löd:

- Är du för snygg för att hälsa på din man? 

Haha, det va ju Patrik som stod vid vägkrogen. Snacka om surprise och att jag inte såg att det va han är ju ännu värre men jag hade verkligen inte förväntat mig att han skulle dyka upp såhär en torsdag kväll. Sen vågar man ju inte tro att första känslan stämmer när det handlar om att han skulle ha kommit hem tidigare...fy bubblan för besvikelsen om det inte varit så...

Nu är han hemma och jag är gladast i världen! 

Han berättade att Engla sett bussen innan han svängt upp på gården och när han klev ur stod hon på trappen och stortjöt. Tårarna sprutade av glädje! Våran fina tjej ❤️ Så full av kärlek!!! 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar