fredag 12 september 2014

PLUGGÅNGESTEN...

Har slagit till med ordentlig kraft ikväll.
Eller lite i alla fall.
Fick första inlämningsuppgiften idag och vid första skumgenomgången kändes allt som rena grekiskan (och jag behärskar inte det språket)

Läste igenom uppgiften några gånger högt för mig själv och sakta men säkert trillade poletten  ner.
Även om det känns lite komplicerat för en hjärna som inte använts till plugg på ett gäng år så förstår jag i alla fall uppgiften MEN det ska ut i skrift också.
Innan det är möjligt krävs massor med förberedelser, informationssökning, planering, kladdskrivning osv osv och till sist återstår att sätta ihop allt till något läsvärt och renskrivning med restriktioner. 
Här får det inte se ut hursomhelst inte.
Rätt storlek på text, rätt radbrytning, radavstånd, kapitel och en jädra massa annat och självklart ligger det även i bakhuvudet en panik och gror när tanken slår mig att detta är EN uppgift av FYRA denna termin.
Sen tillkommer 4 prov och en bokrecension med muntlig redovisning.
Försöker tänka: En sak i taget JESSICA!!!
Vilket inte är så lätt då allt detta ska göras parallellt. 

Det blir nog bra i slutändan skulle jag tro.
Försöker intala mig själv att detta är en inkörnings fas och att det blir lättare när jag kommit in i tänket ordentligt. 

Otroligt skönt att jag kunde validera bort praktiken i alla fall, då har jag 4 veckor att koncentrera mig på plugg och jobb. 

Måste erkänna att jag känner mig lite småstressad.
Vill verkligen inte att träningen ska komma i kläm men som med allt annat jag gör så krävs planering och planering är jag ganska bra på egentligen MEN just nu känns det som det är aningen för mycket av allt i min hjärna.

Kanske skulle börja med att få lite sömn?

Imorgon ska boysen till Pyret, Engla till skolan och jag tänkte åka ner till klassrummet och sätta mig så jag får något gjort. 
Tror disciplinen tryter om jag försöker plugga på hemmaplan. 


GodNatt på er kära läsare....







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar