torsdag 31 december 2015

Vad hände & när?

När gick det så snett? Eller snett, det är från min synvinkel. Hur blev det som det blev och varför? 
Var det din vilja från början eller gick allt av bara farten pga omständigheter, känslor där & då eller var detta planen? För dej känns det antagligen som detta är det enda rätta och lösningen är bortom all räddning men är det verkligen så? Vill du att det ska vara så? SKA det vara så? 

Min värld ser annorlunda ut än din och jag känner att jag hållit mig till en plan trots motgångar & tuffa tider och inte svävat ut alldeles. Jag har lyssnat på mitt inre, hjärtat, hjärnan, magen osv. Har du gjort det? Eller blev känslorna för jobbiga att bära och analysera? 

Allas bagage ser olika ut och jag har nog varit förskonad från det mesta du gått igenom och fortfarande tampas med. Hade det sett annorlunda ut för mig idag om jag hade haft ditt bagage, antagligen. Hade jag valt de stigar som du valt? Antagligen inte...men det är så det är, alla är olika, reagerar olika, känner olika, vill olika, orkar olika mycket men trots dessa olikheter ska man bli respekterad och i allra högsta grad ska man bli älskade för den man är, what so Ever!!! Och i synnerhet av de man har närmast. De som alltid ska finnas där när det stormar. 

Nattliga reflektioner från en alldeles för optimistisk Jessica ❤️

Love & Respect 


Min pappa, den bästa pappan i världen ❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar