torsdag 12 november 2015

För bövvelen!!!

Innehåller veckan enbart måndagar och fredagar?  Det känns som jag bara hinner uppfatta måndag och fredag. Tiden går alldeles för fort. 
Den här veckan har det varit lite sjukstuga här i Hammarn men som tur är har jag världens bästa pappa som sett efter barnen så jag sluppit vabba. Det betyder massor. 

Ikväll har jag skrivit en del på uppgift nr. 2 i Socialpedagogiken. Det är en väldigt "tung" kurs men väldigt intressant. Provet blir nog ganska svårt har jag en känsla av men det är bara att köra på. 
Jag älskar kursen i alla fall, vilket underlättar en hel del. Det här med utsatta grupper i samhället är något om jag är otroligt intresserad av. Mest missbruk och psykisk ohälsa men de andra grupperna är också roliga att läsa om. 

Idag fick jag även betyg på provet i Palliativ vård samt slutbetyg i kursen. Gick bättre än förväntat. Så skönt och kunna lägga den kursen på hyllan. Nu återstår endast Socialpedagogiken som jag är på G med och Medicin 2..
Jag kan inte fatta att jag snart är färdigutbildad undersköterska. Det känns helt overkligt och vad snabbt det gått, både tidsmässigt och i utvecklingsmässigt. För bara 1 år sedan fanns det massor med saker som jag definitivt inte trodda att jag "redan" skulle pyssla med.  Jag har lärt mig så otroligt mycket av denna utbildning och det praktiska har jag lärt mig i Filipstad men en del saker finns ju även med från hemtjänsten. 

Hade ett litet samtal med chefen i Filipstad idag så nu får jag hålla tummar och tår så hårt jag bara kan. 
Hur det en blir så är jag långt ifrån klar på Filipstads NYA vårdcentral. Jobba där kommer jag få göra men i vilken utsträckning återstår att se. Jag är glad för varenda minut där. Det har varit så otroligt skönt att veta från vecka till vecka hur man ska jobba och sen att det verkligen är kul har ju varit ren skär lycka. Timmarna på jobbet går så otroligt fort. Hinner knappt dit förrän det är dags att klappa igen labbet. Så känns det verkligen. 

Sådär, då har ni fått ett livstecken igen...nu ska ta ett varv i duschen och scrubba hela kroppen för imorgon ska jag testa spraytan. Perfekt tycker jag, hatar solarium...dels för att det är farligt och för att jag inte pallar att sola solarium helt enkelt. 



Hoppas ni får en fin kväll...


















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar