torsdag 3 september 2015

Vilken vecka...

Barnen har varit hemma hela veckan då Engla varit risig i magen sen vi kom hem från Turkiet. Hennes lärare hade skickat hem barn från skolan med magsjukan så jag tyckte det va bättre hon fick vara hemma och bli ordentligt kry i magen. Pojkarna har fått vara hemma utifall att de skulle bära på någon bacill. Vill absolut inte smitta ner andra barn men vad det verkar så är det bara Engla som drabbats...so far...i alla fall. 

Jag har försökt få till inlämningsuppgift nr 2 men alltså det går trögt...haha...jaja det ordnar sig. 

Igår fick jag i alla fall feedback på nr 1 och aldrig någonsin har jag fått så fina rader skrivna till mig. Och den uppgiften gjorde jag direkt ur huvudet till 99% eftersom det blev aningen bråttom. Jag är så otroligt stolt!!! 

Den här veckan har det varit prova-på vecka i grythyttan så jag har tränat ordentligt. 
I måndags gick jag på Tabata och Funktionell styrka alltså dubbelpass, i tisdags testade jag ett body intervallpass, igår gick jag på power step och idag är det dags för tabata igen. Min kropp har verkligen fått bekänna färg. Det finns fasen inte en del av min kropp som inte värker...haha...men gött är det. Nu blir det svårt att välja pass bara. Köra såhär intensivt varje vecka kan kännas aningen tufft. Måste även få in gymmet och nån vilodag. Men det är svårt att välja bort när alla pass är så jäkla roliga. 

Dock behöver kroppen tid för återhämtning och vila för att må bra. Dessutom lär det bli dåligt med resultat om man pressar kroppen för hårt...

Det får bli som det blir, jag går på det jag känner för helt enkelt. 

Nehe. Dags att knäppa på datorn då...


Emil igår när han skulle iväg på Mulle :-)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar