söndag 15 februari 2015

Söndag igen då!

Emils rum är redo för inredning. Yeeeey!
Så till helgen börjar vi med sängen sen får vi se hur långt vi kommer. På lördag har vi nämligen kalas för våran blivande 4-åring, lille Emil. Tänk att han redan ska fylla 4. Tiden går alldeles för fort.  

Patrik kommer hem redan på torsdag denna vecka och det är såååå skönt. Så på fredag är vi lediga hela familjen. Jag ska ev jobba några timmar på fredag f.m men då sussar ju ändå de andra gott. 

Ikväll var jag på push & lift och lord, ett pass precis my style. Lite bökigt är det alltid när man inte kört ett pass tidigare. Svårt att veta vilka vikter man ska ha osv. Personligen kör jag hellre lite lättare med bättre muskelkontankt än tungt och "fusk". Har man för tungt blir det lätt att man tappar kontakten och kompenserar med andra muskler och det gynnar absolut inte resultaten. Skaderisken ökar också vilket man helst undviker, eller?  Så alltså hellre lätta vikter rätt, än tunga vikter fel. 
Ska försöka fixa med pappsen & Mammsen så jag kan köra push & lift även på onsdag efter steppen. (Håller tummar & tår) 
Imorgon är det åter igen dags för aerobic och efter det passet funktionell styrka. Får se hur jag är i kroppen efter dagens pass, träningsvärken brukar vara värst dag 3 så förhoppningsvis är den i schakt till på onsdag. 
På fredag ska jag testa HIIT med Nilla. Det ska bli spännande.
Den här veckan blir verkligen en vecka där jag kommer ta varenda tillfälle jag kan till träning. Haha! Måste igång med en ordentlig rivstart. Känns inte som jag gjort ett skit efter Sälen vilket jag faktiskt har men det är nog sockerkonsumtionen som spökar. Puts veck adios!!! Måste in i mina rutiner igen. Jag mår som bäst bör jag äter 6-7 mål/dag. Äter jag mindre så går jag helt bananas på kvällen och magen är konstant hungrig (sugen). 
Nu är i alla fall frysen laddad med matlådor till lunch & middag. 

Natti Natti ❤️






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar