måndag 20 oktober 2014

God kväll ni som kikar in här då & då!

Måndag måndag, den började med dagislämning och fritidslämning som vanligt sen for jag till jobbet.
Jag gillar mitt jobb...lugnt och fridfullt.

Vid 14.00 ringde Pyret om att Lille Mini fått feber. 
Så det var bara att packa ihop och hämta honom och en lite halvhängig Emil. Mina fina små pojkar. 

In på ICA och handla förnödenheter så som risifrutti och Loka vatten. 
Väl hemma satte sig pojkarna vid tv:n för lite film och jag satte mig vid datorn för plugg men det var en mycket obehaglig upptäckt jag gjorde vid datorn. HELA arbetet borta!!! F*CK! 

Ledsen, irriterad, arg och allt vad man nu kan komma på letade jag desperat överallt i hela datorn efter arbetet men det var bara och inse att det var puts veck. Skam den som ger sig. Vid 20-tiden var arbetet återigen klart och då för andra gången MEN tror fasen att det blev snäppet bättre. GLAD är jag i alla fall. Nu är det bara att tuffa på. 

Imorgon blir det alltså VAB och jag hoppas innerligt att mina gosfisar mår bättre. Vill inte ha fler bacillusker nu när vi ska åka till Nykvarn om 2 veckor och sen är det ju dags för fitnessfestivalen också. Wiiiiiii vad kul det ska bli. S H O P P I N G! Finns väl inge roligare än att shoppa nya och snygga träningskläder. Sen hoppas jag på andra trevligheter också. God mat, någon (ra) drink (ar), trevligt sällskap, snygga människor, hotellfrukost, gosiga sängar, KÄRLEK och ja allt vad det innebär. 

Idag tog jag beslutet att hoppa över gruppassen också. Får se om jag går på något enstaka, men det ska kännas rätt i magen och hjärteroten med träning och just nu känns gymmet som the place to be. Känslokaos och stress hör inte ihop med en sund livsstil så då fick det bli såhär, men tufft att inte få bli peppad av Heli. Som den kvinnan hjälpt mig på min resa. Sen finns det något enstaka guldkorn av brudar som jag saknar men de springer jag på titt som tätt ändå. Har fixat gymkort i Hällfors nu och det känns såååå bra. Helt annat än i Grythyttan. Vilken skillnad. WOW! Jag har trots det även fyllt på mitt gymkort i Grythyttan då det ibland passar bättre att åka dit men oftast kommer jag vara i Hällefors. Lagom med folk, hjälpsamma och lite andra grejer som inte finns i Grythyttan. Nu menar inte jag att det är något fel på gymmet i Grythyttan MEN det är lite sisådär med människor som tränar där. En del vet fasen ingenting om respekt för andra människor sen är det ofta vääääldigt mycket folk där samtidigt vilket gör att jag sackar i mitt upplägg och sen alla de som tränar utan att betala, fy bubblan!!! 

Ikväll fick jag även ett nytt träningsupplägg och det ska bli kul och göra lite annat....har kört på det här upplägget jag har nu sen 1 augusti. Spännande! Mindre reps men mer vikt precis som jag vill ha det :) haha! 


Nej ni nu är det dags att avrunda...lite te och PD i sängen får avsluta denna kväll! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar