fredag 26 augusti 2011

~Lär jag mig aldrig?~

Samma misstag för jag vet inte vilken gång i ordningen...
Kom hem från en trevlig kväll i Kröken...lägger 2 barn...en jollrar en liten stund, men somnar snabbt och den andra sover typ samtidigt som hon går till sängen.
Och vad gör jag, jo sätter mig vid datorn o ska "bara" kolla lite, men blir sittande och så tänker jag, nu kan jag lika gärna vara vaken eftersom Emil säkert snart vill ha välling...VARFÖR TÄNKER JAG SÅ? Händer det? N E J för bövelen!!!
INTE en enda gång jag tänkt så har det hänt och jag vet inte änns varför jag tror det...antagligen kvar i ammnings rutinen...då "brukade" han vakna med ca 3-4 timmars mellanrum, men efter 01.00 målet sov han längre...sen jag började med vällingen äter han en flaska vid 19.00, sen vid typ 02.00 el. senare och sista vid 06.00-06.30 och därefter sover han till runt 10.00 och såhär har det sett ut den senaste veckan, så varför tror jag att han ska vakna en gång runt 22.00-01.00???
Nu ör klockan 01.48 och han har FORTFARANDE inte vaknat, men om jag nu går och knyter mig, så kommer jag garanterat precis hinna somna o så är det dags för välling.
Ja, vad säger man: SKYLL DEJ SJÄLV!!!
Detta håller inte...nepp...måste försöka komma i säng senast 22.00, så är det bara!
Får försöka med det till veckan...




Kan inte annat än och LE!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar