måndag 10 augusti 2015

Tjing Tjong! 


Här i Hammarn har vi sjukstuga. Usch, tvi och blä!!! 
Igår natt kom Elvin intassande till oss vid 2-tiden. Het som en kamin var han...idag har han varit hängig och dann. Ikväll upptäckte jag även vit beläggning i halsen på honom så imorgon blir det ett besök på VC. Trist som satan då han precis avslutat en penicillinkur pga av sin klämskada. Stackars lille plutt. 

Det är så jäkla hemskt när ens barn har ont och mår risigt...det skär i mamma hjärtat. 

Vad har hänt annars då? 

Igår rev vi ut köket så nu står jag här i allt kaos. Haha. Lite halvtrist men på torsdag kommer det nya köket så vi kan ju hoppas att det inte dröjer innan det är på plats. Maria & Jimi var här och hjälpte oss och det tackar vi som tusan för såklart. Maria sjasade även ut mig på en löptur, vilket resulterade i PB på 5 km 😊 glad och stolt som fan, såklart. Det kändes skönt även om jag den sista km hade håll nå så in i bomben. Aj aj aj!!! 

Idag har det varit lugna gatan här i Hammarn. Sjuklingen och jag blev ensamma efter lunch då faster Nilla var här och hämtade Emil & Engla. 

Vid 18-tiden drog jag och Nilla till hälsans hus för ett pass funktionell styrka. Så jäkla grymt pass...svetten verkligen dröp. Får se hur mina ben mår imorgon när vi ska springa Color me rad i Örebro...hur som haver kommer det bli grymt kul. Terese var här med nummerlappen och alla attiraljer som man fick med idag. Tusen och åter tusen tack ❤️


Mina spiror och jag är ett grymt team!!! 
I Love you legs...❤️ Keep up the good work...



Hepp googla tapeter & kakel medan jag vakar över sjuklingen...

Natti Natti 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar