söndag 30 november 2014








Wow vilken helg!!! 

Vi började fredagen med lite bubbel på en pub innan vi gick vidare till Nordstan för shopping. På Nordstan åt vi en supergod lunch och shoppade heeeeela långa dagen (med några pauser för bubbel) och en bit in på kvällskvisten. Jag är överlycklig. Vi kikade in på Change då jag varit på jakt efter en ordentlig BH ett tag. Wow vilken service och att de hade 40% rabatt gjorde inte saken sämre. 

När butikerna stängt käkade vi middag på O'Learys.

Relativt tidig kväll då vi skulle upp på lördagmorgon för en hel dag på fitnessfestivalen. 

Sjukt bra fredag...

Lördag morgon började med ett pass på hotellets gym sen åt vi en underbar frukost. Teres och Jouni kom med taxi och plockade upp oss strax efter 9 sen var det dags för festivalen. Där hängde vi så gott som hela dagen. Shoppade ett par efterlängtade Wrup Denim och ett par Aimn tights. Teres & Jag såg även Body Fitness tävlingen. Vilka brudar alltså. Jisses!!! 

När vi kände oss klara med festivalen åkte vi upp till Heaven 23 i Gothia Towers och tog oss lite drickbart. Det är galet vilken utsikt. Magiskt! Delade för övrigt hiss med "Sally" (Maria Lundqvist) 

Sen var det dags att åka till hotellet med alla påsar och svida om för en kväll på stan. 

Vi startade på Hard Rock Café med lite bowling och middag. Gaaaalet mycket mat. Därefter väntade Lounge så vi fick svänga våra lurviga. Så jäkla kul. Ytterligare en fantastisk dag/kväll/natt. 

Jag har inte skrattat såhär mycket på jag vet inte hur länge. Alla vi 4 lever antagligen vääääääldigt länge om ETT skratt förlänger livet...

Idag har vi strosat runt på Nordstan och köpt presenter till barnen och ätit lunch.

Tågresan hem gick galet fort...vi skrattade oss igenom 4 timmar. 

Barnen var lyriska när vi klev innanför dörren...så ikväll har vi byggt ihop legot vi köpte med till Engla & Emil, Elvin har lekt med sina CAT maskiner. Nu vankas en dusch, godis & soffläge!!! 


Tack Terese & Jouni för en helg "To Remember "😊 









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar