onsdag 19 oktober 2016

Málaga dag 6

Idag bestämde vi oss för en utflykt till Ronda. En gammal stad uppe i bergen. Vägen upp var helt magisk. Vilka vyer. När vi väl kom upp till Ronda tappade jag nästan andan...så himla vackert.
Vi var in i en tjurfäktningsarena och det var väldigt intressant att strosa runt där inne, man kunde nästan känna känslan av uppståndelsen som är kring tjurfktning trots att arenan var tom (förutom turisterna då). De hade även sektioner där inne med museum och en souvenirshop. Vi spenderade mer eller mindre hela dagen i Ronda.

På kvällen åkte vi in till Fuengirola. Helt klart våran favoritstad av dem vi hunnit se hittills. Vi promenerade längs stranden & hamnen innan vi satte oss delade på en Sangria.
Maten åt vi på en av våra favoritrestauranger. Till förrätt åt vi avocado med räkor och till varmrätt Oxfilé, bakad potatis med champinjonsås. Maten är ljuvlig här.

Vi fortsatte till en liten bar efter middagen och klockan hann bli 02.00 innan vi var hemma.

Som ni ser på bilderna så handlade vi lite souvenirer också 😂 oj oj vad kul vi hade med dessa glasögon och paraplyhattar. Perfekt när det regnar på golfbanan tyckte vi. 😂 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar