söndag 18 januari 2015

Fullspäckad helg...

I fredags jobbade jag och Patrik var till sin revisor i Örebro. Dagishämtning, ett pass på gymmet för både mig och Patrik sen var vi hemma och hade fredagsmys. Till Englas stora lycka var det ju Fångarna på Fortet. Emil kämpade på en bra stund men sen segrade John Blund. 

Lördagen bestod av hemmafix med lite allt möjligt. Engla skulle sova hos Ebba och det innebar att rummet skulle städas om den övernattningen skulle bli av. Patrik & grabbarna åkte till sikfors för pappersfix. Senare på em väntade gymmet på mig & Patrik. Därefter åkte vi till Örling och badade lite bastu. Åååå vad jag vill ha en egen bastu. Vi åkte hem ganska tidigt och glodde på film. 

Idag har det gått i ett känns det som. När vi vaknade imorse åkte vi till Örling med pojkarna så vi kunde köra helgens sista gympass, även Terese hakade på. Blir väldigt intensivt eftersom Patrik bara är hemma på helgerna men det är kul. Vi funkar väldigt bra tillsammans även på gymmet. Han har lyckats få mig att öka på samtliga övningar och det är så himla kul. Han lyckas krama ut det sista ut mina muskler. Haha! Efter det åkte vi hem och inventerade i barnens garderober. Det var ett måste på min to-do-list i helgen. Sen bar det av mot Filipstad. Dags för Englas simskola och idag började även Emil. Han älskade det. 
Efter simskolan handlade vi lite på Ica kvantum så vi skulle slippa det i hfs. Väl hemma igen var det dags för matlådor och middag. Tacos var Emils beslut. Snabbt, enkelt och vansinnigt gott. Starkt ska det va!!! 




Ikväll hade jag också ett långt och välbehövligt samtal med Heli ❤️ insikt! Jepp det är ett litet ord med stor betydelse. Imorgon ses vi!!! Aerobic it is! 

Jag älskar att min träningsglädje är back on track. Nu är det bara full fart framåt som gäller. Mina mål på mitt sätt! 
Ser fram emot våren, för visst är den snart här? 

Innan det ska vi hinna med bio, middag och hotellövernattning i Örebro. Eller hur Carina ❤️ Mr Grey måste ju ses!!! 

Nu ska jag göra som min karl, snarka!!! 



1 kommentar:

  1. Härlig helg! :-)
    Önskar ja kunde vara med och träna men idag säger kroppen ifrån tyvärr :-(

    Åh vad jag längtar till den övernattningen! Ska bli såå kul! Love <3

    SvaraRadera