tisdag 23 augusti 2011

~Skriver, suddar, skriver...~

och så gör jag det några tusen gånger till.
Inser att hur jag än formulerar inlägget kommer det antagligen uppröra människor, och det är absolut inte min tanke med inlägget, så jag avstår.

Ikväll har min älskade Mami varit här och hjälpt till med lite dopbakning.
Själv gjorde jag mördegs kakor med lite citronarom i, tänkte det kunde bli en fräsch smak och det blev det säkert för de som gillar fika bröd och dylikt...(men det söta tog överhand)
Smakade på degen för kolla om det var för mycket el för lite av något, men jag säger då det...VARFÖR ska det vara så sjukt mycket SMÖR & SOCKER i allt?
Jag tycker oftast att det är alldeles för mycket socker i fikabröd etc.
(mycket därför jag inte är en fika människa)
Mamma bakade kanel/kardemumma bullar m. mandelmassa fyllning. (som jag färgade blå)
Jag har alltid älskat mammas bullar, men pga mandelmassan så kändes t.o.m MAMMAs bullar alldeles för söta...
Känns fasen i tänderna fortfarande...¨
Måste googla bak recept med aningen mindre socker...det måste väl finnas typ GI bakverk eller?
Har i alla fall munkar, nougatrutor, bullar & mördegskakor  i frysen nu, men någon mer kaksort vore nog på sin plats.
Får se hur det blir med den saken...kanske kör en latis och köper några mer sorter...Någon som har tips på goda glutenfria kakor el bakverk?


Annars idag är jag fortfarande GLAD i själen över att det finns så underbart genomsnälla människor där ute,
men förvånas fortfarande över hur många PMS:iga bitterfittor det även finns.
Ta tag i ert Liv ist för och försöka hacka ner på andras!


Natti Natti säger Jag Fru Bark...

2 kommentarer:

  1. http://www.alltommat.se/Bakning/Glutenfria-kakor-till-kalaset-1.38087

    Samt så har tasteline en s.k slimrecept man trycker på ett recept och sen på lightomaten ;)

    Lycka till!!!

    Kram Carola

    SvaraRadera
  2. Känner så väl igen mig med det där att skriva, sudda ut, skriva igen, sudda ut och sen blir det inte alls det man tänkt skriva från början

    SvaraRadera